Az Intercom nem mutatja be a The Interview-t

Tbg
FILM
2015 január 07., 12:55

Tudtuk meg a Sony filmjeinek hagyományos magyar forgalmazójától, az Intercomtól.

A filmet nem tervezzük bemutatni itthon.

- írták a 444-nek.

A filmet december 24-én mutatták be az amerikai független mozik, illetve online is forgalmazták. Az igazi forgalmat itt generálta a film, minden idők legsikeresebb neten forgalmazott filmje lett, miután a nagy amerikai moziláncok visszariadtak a külpolitikai feszültséget is okozó film bemutatásától. A film azóta 36 millió dolláros bevételt ért el.

A Sony közben közölte, a németországi mozihálózatban február 5-én kezdik vetíteni. Az időpontot már korábban kitűzték, de azt időközben a filmstúdió a hackertámadás és a terrorfenyegetések miatt lemondta, írja az MTI.

Ausztriában, ahol eredetileg február 6-ra tűzték ki a forgalmazás kezdetét, nem mutatják be a szatírát - közölte a filmstúdió. Mivel digitálisan csak Észak-Amerikában tölthető le a film, az osztrák nézőknek meg kell várniuk, amíg DVD-n náluk is forgalomba kerül, ennek időpontja még nem ismert.

A filmet egyébként december 24. óta le lehet tölteni a torrent oldalakról is, és a magyar felirat is elkészült hozzá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.