Szénbányászati koncessziós pályázatot ír ki Magyarország

gazdaság
2015 január 08., 05:00
comments 15

Aradszki András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energiaügyekért felelős államtitkára szerint olyan bányanyitásokról lehet szó, amik gazdaságosak, de az uniós normák szerint itt lehetséges állami támogatás (!!!) nyújtása is, ami függ a bánya munkahelyteremtő képességétől is. A Napi Gazdaságnak adott interjúban elmondta az államtitkár, hogy a magyar-szlovák gázvezetéken már január végén elindulhat a kereskedelmi forgalom. A vezetéknek az eredeti tervek szerint már január elejétől működnie kéne. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.