10 bevándorló, akik nélkül szürkébb lenne Magyarország

2015 január 13., kedd 7:10
581

1. Dugovics Titusz

Dugovics Titusz szerb, mások szerint hotvát várvédő, katona, hős. A legenda szerint 1456-ban a nándorfehérvári csatában lelte halálát. Mivel másképpen nem tudta megakadályozni a török zászló kitűzését a várfokra, a török zászlótartó katonát magával rántva hősi halált halt. Egyébként nem is létezett.

2. Fekete Pákó

Lapite Oludayo Nigériában született vicces afrikai énekes és kongadobos.

3. Eduardo Rózsa-Flores

Bolíviai-magyar katona, színész, író, költő és publicista, a KISZ Eötvös Loránd Tudományegyetemi Bizottságának utolsó titkára, a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület alapító tagja, a Jobbik.net szerkesztője, a Kapu és a Leleplező című folyóiratok munkatársa, az Ellenkultúra.info alapító-főmunkatárs, a Magyar Iszlám Közösség alelnöke. 2009. április 16-án Bolíviában egy Santa Cruz-i hotelszobában társaival együtt kommandósok agyonlőtték.

4. Alekosz

Nagy Alekosz görög származású valóságshow-hős. A Való Világ 4. győztese, az Alekosz feleséget keres és a ÖsszeEsküvők realityk főszereplője.

5. Daher Pierre

Daher Chakib Pierre libanoni származású orvos, politikus, országgyűlési képviselő. A Fidesz színeiben indult egyéni képviselőjelöltként a 2010-es országgyűlési választásokon, de alulmaradt a Fideszből kidobott Molnár Oszkárral szemben.

6. Joszip Tot és Kaya Ibrahim

1995-ben Kaya Ibrahim Németországban dolgozó török vendégmunkás és Joszip Tot horvát földműves összesen 16 Fidesz-közeli, nagy adótartozást felhalmozó céget vásároltak. Azóta sem tudjuk, miért.

7. Delhusa Gjon

Delhusa Gjon görög, albán, német és magyar származású zenész. Eredetileg autófényező szeretett volna lenni, de végül énekes, zeneszerző és dalszövegíró lett.

8. Joshi Bharat

Indiai származású bábszínész, jós, műsorvezető.

9. Cristofel

Pittman Cristofel kubai származású valóságshow-szereplő. A Való Világ 5. első kiesője és rapper.

10. Vujity Tvrtko

Eredeti nevén Balogh Szilárd. Horvát származású tolmács, újságíró, a délszláv háború krónikása, műsorvezető és apa.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt