10 bevándorló, akik nélkül szürkébb lenne Magyarország

külföld
2015 január 13., 07:10
comments 581

1. Dugovics Titusz

photo_camera Dugovics Titusz szerb, mások szerint hotvát várvédő, katona, hős. A legenda szerint 1456-ban a nándorfehérvári csatában lelte halálát. Mivel másképpen nem tudta megakadályozni a török zászló kitűzését a várfokra, a török zászlótartó katonát magával rántva hősi halált halt. Egyébként nem is létezett.

2. Fekete Pákó

photo_camera Lapite Oludayo Nigériában született vicces afrikai énekes és kongadobos.

3. Eduardo Rózsa-Flores

photo_camera Bolíviai-magyar katona, színész, író, költő és publicista, a KISZ Eötvös Loránd Tudományegyetemi Bizottságának utolsó titkára, a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület alapító tagja, a Jobbik.net szerkesztője, a Kapu és a Leleplező című folyóiratok munkatársa, az Ellenkultúra.info alapító-főmunkatárs, a Magyar Iszlám Közösség alelnöke. 2009. április 16-án Bolíviában egy Santa Cruz-i hotelszobában társaival együtt kommandósok agyonlőtték.

4. Alekosz

photo_camera Nagy Alekosz görög származású valóságshow-hős. A Való Világ 4. győztese, az Alekosz feleséget keres és a ÖsszeEsküvők realityk főszereplője.

5. Daher Pierre

photo_camera Daher Chakib Pierre libanoni származású orvos, politikus, országgyűlési képviselő. A Fidesz színeiben indult egyéni képviselőjelöltként a 2010-es országgyűlési választásokon, de alulmaradt a Fideszből kidobott Molnár Oszkárral szemben.

6. Joszip Tot és Kaya Ibrahim

photo_camera 1995-ben Kaya Ibrahim Németországban dolgozó török vendégmunkás és Joszip Tot horvát földműves összesen 16 Fidesz-közeli, nagy adótartozást felhalmozó céget vásároltak. Azóta sem tudjuk, miért.

7. Delhusa Gjon

photo_camera Delhusa Gjon görög, albán, német és magyar származású zenész. Eredetileg autófényező szeretett volna lenni, de végül énekes, zeneszerző és dalszövegíró lett.

8. Joshi Bharat

photo_camera Indiai származású bábszínész, jós, műsorvezető.

9. Cristofel

photo_camera Pittman Cristofel kubai származású valóságshow-szereplő. A Való Világ 5. első kiesője és rapper.

10. Vujity Tvrtko

photo_camera Eredeti nevén Balogh Szilárd. Horvát származású tolmács, újságíró, a délszláv háború krónikása, műsorvezető és apa.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.