Ez a kutya megtanult a gazdája nélkül buszozni, mert túl lusta a gyalogláshoz

ÁLLAT
2015 január 14., 16:07

Seattle-ben mindennapos látvány lett Eclipse, a buszozó kutya. Már a buszsofőrök és az utazók is hozzászoktak, a székekre is felengedik.

photo_camera Kép: KOMO 4

A gazdája mindig a közelire parkba vitte a kutyát, ő kiismerte az utat és egyik nap túl lusta volt a sétáláshoz, ezért inkább felszaladt az egyik buszra. Annyira bejött neki, hogy most már minden nap buszozik, hogy kimenjen a parkba.

A gazdája szerint nincs ebben semmi különös: "Sosem lép le a járdáról és a buszozás sem jelent gondot. Két éve élünk ezen a környéken, megszokta a várost."

A kutya a városhoz, Jeff pedig az aggódó telefonhívásokhoz szokott hozzá.

"Hetente kapok egy telefonhívást, hogy "helló, megtaláltam a kutyád", de mindig mondom nekik, hogy nincs gond, okos kutya, tudja mit csinál."

(Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.