A Vámház körúton száguldott Rocksteady Attila, a kóbor vaddisznó

csoda
2015 január 15., 13:19
comments 130

Olvsónk, Attila hajnalban a Vámház körúton szpottolt (szpotolt, spotolt, szóval látott) egy kóbor vaddisznót.

photo_camera Rocksteady Attila a Vámház körúton. Fotó: Attila

Sajnos nem tudjuk, melyik egyedről van szó: arról vajon, akit a Rákóczi híd budai hídfőjénél láttak, vagy amelyik a XI. kerületi Schweidel utcában tűnt fel, esetleg teljesen új disznó került a képbe, mindenesetre elkészült a Budapest Vaddisznótérképe 2.0, amelyen - mindaddig, amíg nem azonosítják őket hitelt érdemlően, név szerint - minden Budapesten feltűnő vaddisznót feltüntetünk, és további külön értesítésik így nevezzük őket.

vaddiszno_terkep1

  • A Vámház körúti Rocksteady, Bebop párja a tini nindzsákból, illetve Attila is a felfedezője után, ahogy az a zoológiában meg a csillagászoknál szokás.
  • A Rákóczi hídnál feltűnt disznó pedig Zrínyi, értelemszerűen, ezt nyilván nem kell magyarázni.
  • A Schweidel utcai vaddisznó Konfuciusz, nyilván ezt sem kell magyarázni.

Aki látott még disznót, küldje a szerk@444.hu-ra, és feltesszük a térképre névvel együtt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.