A magyar mezőgazdaságot nagykoalícióban mentik meg a politikusaink

mezőgazdaság
2015 január 17., 12:28
comments 58

Fazekas Sándor - aki úgy tud átadni és megtekinteni, mint szinte senki a kormányban - a berlini Nemzetközi Zöld Hétnek a magyar standját adta át. Százezer szakmai látogató fogja felkeresni a vásárt!!!

 

Csöbör Katalin Miskolc fideszes országgyűlési képviselője megnyitotta az V. Görömbölyi Forralt Bor és Tepertő Napokat.

 

Az MSZP agytrösztje sem áll le a hétvégére, szombaton kiadott MTI-közleményükben szorgalmazzák, hogy az állam vásárolja fel a háztájit. Idézem:

"a különböző minisztériumok több milliárd forintba kerülő vidékre költöztetése nem jelent megoldást az ottani szegénység felszámolására. Az MSZP ehelyett egy olyan állami rendszer létrehozásával növelné a vidéki jövedelemszerzés lehetőségét, amely minden településen átvenné és továbbértékesítené a "kert végében termelt terményeket".

Isten óvja a magyar mezőgazdaságot.

Itt egy gif egy öngyilkos krumpliról:

ongyilkoskrumpli

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.