Tűz volt a La Manche csatorna alatti alagútban

baleset
2015 január 17., 15:22

Egy kamion gyulladt ki az egyik teherautó-szállító szerelvényen a Csatonra-alagútban szombaton. Minden akkor közlekedő Eurostar vonatot visszafordítottak az indulási állomásra, egy Angliába tartó szerelvény utasait kimenekítették. Sérültek nincsenek. Az Eurostar lezárta az alagutakat, szombaton már nem indítanak szerelvényt, a cég arra kérte a mai napra jeggyel rendelkező utasokat, hogy ne menjenek ki az állomásokra.

A kigyulladt kamiont szállító szerelvényt kivontatják az alagútból, utána a teljes rendszert át kell szellőztetni, csak utána indulhat meg a forgalom. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.