Ha a két FBI-ügynök ráér, akkor lesz újra X-akták (Ha nem, akkor nem :(()

Tbg
2015 január 18., vasárnap 20:19
158

Aki szerette az X-Akták c. - izé - krimisorozatot, annak jó hírem van: a Fox egészen komolyan elgondolkodott azon, hogy újraindítsa egy időben nagy sikerű, aztán lehalványuló, ámde mindmáig emlékezetes parasorozatát, az X-Aktákat, írják az amerikai lapok az Enterntainment Weeklyre hivatkozva.

Dana Walden és Gary Newman valóban megerősítették, hogy elkezdték a tárgyalásokat a két főszerepet játszó színésszel is (David Duchovny és Gillian Anderson), ám akadály akad bőven a projekt felújításának útjában: Mindketten az NBC-nek készítenek sorozatot, nehéz lesz tehát egy teljesen új évadra elcsábítani őket.

Az X-Akták kilenc évadot ért meg, 2002-ben lett vége, majd 2008-ban még megpróbálkoztak egy mozifilmmel, ami elég gyengére sikeredett. Mindenesetre a sorozat alaprejtélye, nevezetesen, hogy földönkívüliek akarnák az amerikai kormányon keresztül kolonizálni a Földet, még nem oldódott meg, tehát nyomoznivalója lenne bőven a két parafakabátnak.

Mert az biztos, hogy:

NEM LESZÜNK GYARMAT!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt