Miss Libanont bombázta Miss Izrael

Tbg
külföld
2015 január 18., 20:37
comments 186

A szépségkirálynők sem maradhatnak ki semmilyen háborúból, ez lehet a tanulsága annak a szelfinek, amelyet Miss Israel készített Miamiban, ahol a Miss Universe szépségverseny zajlik.

Miss Israel Miss Japánnal, Miss Szlovéniával és Miss Libanonnal fotózkodott együtt, ám a kép óriási botrányt okozott Miss Libanon hazájában. Libanon ugyanis 2006 óta háborúban áll Izraellel, a sztorit a libanoni lapok is felkapták, sőt még az is felmerült, megfosztják Miss Libanont a hazai bajnoki címétől, azaz többé nem ő lenne Miss Libanon.

photo_camera Forrás: Miss Izrael

Miss Libanon ezért a következőt csinálta: újra posztolta a képet, kicsit belezoomolt, hogy Miss Izrael ne látszódjon, majd a kép alá azt írta, ő csak Miss Japánnal és Miss Szlovéniával akart fotózkodni, de Miss Izrael mindenképpen szerepelni akart a képen, és egy váratlan pillanatban sikerült is neki a photobombing.

photo_camera Forrás: Miss Libanon

Miss Izrael az affér után csak annyit írt: "Egyáltalán nem lepett meg, de elszomorított." Miss Libanont egyébként Saly Greigenek, Miss Izraelt pedig Doron Matalonnak hívják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.