Miss Libanont bombázta Miss Izrael

A szépségkirálynők sem maradhatnak ki semmilyen háborúból, ez lehet a tanulsága annak a szelfinek, amelyet Miss Israel készített Miamiban, ahol a Miss Universe szépségverseny zajlik.

Miss Israel Miss Japánnal, Miss Szlovéniával és Miss Libanonnal fotózkodott együtt, ám a kép óriási botrányt okozott  Miss Libanon hazájában. Libanon ugyanis 2006 óta háborúban áll Izraellel, a sztorit a libanoni lapok is felkapták, sőt még az is felmerült, megfosztják Miss Libanont a hazai bajnoki címétől, azaz többé nem ő lenne Miss Libanon.

Forrás: Miss Izrael

Miss Libanon ezért a következőt csinálta: újra posztolta a képet, kicsit belezoomolt, hogy Miss Izrael ne látszódjon, majd a kép alá azt írta, ő csak Miss Japánnal és Miss Szlovéniával akart fotózkodni, de Miss Izrael mindenképpen szerepelni akart a képen, és egy váratlan pillanatban sikerült is neki a photobombing.

Forrás: Miss Libanon

Miss Izrael az affér után csak annyit írt: "Egyáltalán nem lepett meg, de elszomorított." Miss Libanont egyébként Saly Greigenek, Miss Izraelt pedig Doron Matalonnak hívják.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.