Egy koldus is indult volna a veszprémi időközin

Tbg
POLITIKA
2015 január 20., 08:49
comments 143

Sütő Kálmán is, aki foglalkozását tekintve koldus, indulna a veszprémi időközi választáson, amelyen a Fidesz, ha nem sikerült behúznia a győzelmet, elbukhatja a kétharmados támogatást a Parlamentben.

Sütő Kálmánnak ötszáz aláírást kell összegyűjteni, hogy indulhasson, az első két aláírást pedig nem másoktól, mint az ellenében induló fideszes jelölttől, Némedi Gábortól, illetve Halmay Gábor helyi fideszes képviselőtől kapta.

Itt most két dologra lehet gondolni:

  • A Fidesz olyan lovagias, hogy maga segít a rászorulókon, és akár a kétharmados többségét is feladná azért, hogy a T. Házban találja meg Sütő Kálmán a hajlékát.
  • A Fidesz megint arra játszik, hogy minél több kamujelölt elinduljon a választáson, így még kevesebb esélye legyen másoknak a győzelemre. Ezt a véleményt osztja egyébként a helyi MSZP is.

Hát nem tudom, részletek a Blikkben. (Blikk)

Mint később a Hvg megtudta Sütőtől, nem sikerült összegyűjtenie az aláírásokat, ezért nem indul a veszprémi időközin.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.