8485 évig kell törlesztenie adósságát egy aradi nyugdíjasnak

külföld
2015 január 21., 17:27
comments 31

Az erdélyi Arad megyében több mint 6700 nyugdíjasnak zárolták a nyugdíját tartozások miatt. Közülük is kiemelkedik az az ismeretlen, akinek sikerült 1,6 millió lejes, azaz 1,3 millió 350 ezer eurós hitelt felvennie. És mivel másnak is tartozik, a szabályok szerint maximum havi 16 lejt tarthatnak vissza törlesztésként. Így pedig több mint 8000 évig fog tartani a visszafizetés. Volt olyan adós is, aki havi 1104 lejt törleszthet, de így is 460 évig fog tartani mindez. (Transindex)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.