https://img.444.hu/roncs1.jpg

Póni hordta el a roncsautót a MÉH-telepre Szegeden

ÁLLAT
2015 január 22., 18:19

A zákányszéki férfi, Hochheiser Zoltán egy ismerősétől kapta meg a Volkswagen Passat roncsát. Ezt vitte el csütörtök reggel az 5-ös út melletti MÉH-telepre. Más eszköz híján pónis fogatát fogta be, erre rakták rá a roncsautót. Az úton haladva pár óra alatt eljutottak a célig.

A férfival a delmagyar.hu újságírója futott össze, tőle tudta meg, hogy az ötéves póni megküzdött azért a feladattal. A férfi a roncsért végül 22 ezer forintot kapott. Az utazásról további képek a lap galériájában láthatóak. Fotó: Karnok Csaba

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.