A Tesco és Gyurcsány Ferenc összeesküdött Magyarország elveszejtésére

Média
2015 január 23., 19:27
comments 315

Tényleg ezt leplezi le péntek délután a Magyar Nemzet.

Azt történt, hogy Gyurcsány és a DK a báránybőrbe bújt farkasként ételosztást szervezett csütörtökön a Blahán.

Értik emberek, ételosztást?!?!?!

Ez önmagában is elég súlyos, de aztán a Nemzet helyszínre érkező tudósítója észrevette, hogy Gyurcsányék ételadományai teszkós zacskókban vannak, sőt a zacskókban teszkós termékeket látni.

Idézem szó szerint:

"A Tesco logójával ellátott bevásárlószatyrokban jól látszott, hogy az adományok jó része az alacsonyabb áron kapható Tesco saját márkás árucikkekből tevődött össze, mint például tartós tej, olaj, tészta."

Több ponton is nehezen követem a gondolatmenetet. Jobb lett volna, ha drágább tésztát vesznek, és így kevesebb tudnak adományozni? Csak CBA-s tejet lehet adni a rászorulóknak? A DK inkább ne adjon semmit? A teszkós zacskó önmagában bizonyíték valami ördögi összejátszásra?

Ez utóbbi kérdésre valószínűleg "igen" a helyes válasz, ugyanis a Nemzet megkérdezte a Tesco-t, hogy támogatják-e Gyurcsányékat, és AZOK NEM VÁLASZOLTAK. Ami a Nemzet szerint még ennél is gyanúsabb, az az, hogy

"az ételosztás közben – nagyjából azután, hogy kérdéseket intéztünk a Tesco felé – a résztvevők kicserélték az adományokat tartalmazó szatyrokat sima, márkajelzés nélküli csomagolóeszközökre, amelyről később a DK Facebook-oldalára is töltöttek fel képeket."

Egyébként a DK-nál azt mondják, hogy tagok saját pénzéből vették az adományokat, és nem támogatta a dolgot a Tesco, de nyilván nekik nem szabad elhinni egy szavukat sem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.