Ököllel, viperával, kábellel verte az élettársát

2015 január 23., péntek 13:56
98

Különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy 47 éves férfi ellen a fonyódi ügyészség. A férfi nem először esett neki élettársának: 2009-ben hasonló ügyben már elítélték. Az akkor Istvándiban lakó férfi 2008 nyarán egy vita után verte össze az asszonyt. Ütötte, rugdosta, viperával fejbe verte, majd orális szexre kényszerítette. Ezután harapófogóval kihúzta a nő metszőfogát. A rendőröknek azt mondta, hogy a nő fogfájásra panaszkodott. A nőnek zúzódott az álla, darabokra tört az állkapcsa. Ekkor a férfi három év nyolc hónapot kapott.

2013-ban feltételesen szabadult, és újra összeköltözött a korábban bántalmazott élettársával. Akit újra rendszeresen elvert, fadarabbal ütött, volt, hogy forró vízzel öntötte le. Az asszony végül otthagyta, a bíróság még távoltartást is elrendelt. A férfit ez nem hatotta meg tavaly januárban részegen állított be a nőhöz, akit egy egyméteres fanyéllel kezdett verni. A fanyelet később egy kábeldarabra cserélte, amivel fojtogatta is a nőt. Ezután egy kád vízbe lökte az asszonyt, akinek a fejét a víz alá nyomta. A nő nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A férfit előzetesbe rakták, ahonnan levélben próbálta hamis tanúzásra bírni a bántalmazott asszonyt. (Sonline)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt