Ököllel, viperával, kábellel verte az élettársát

bűnügy
2015 január 23., 13:56
comments 98

Különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy 47 éves férfi ellen a fonyódi ügyészség. A férfi nem először esett neki élettársának: 2009-ben hasonló ügyben már elítélték. Az akkor Istvándiban lakó férfi 2008 nyarán egy vita után verte össze az asszonyt. Ütötte, rugdosta, viperával fejbe verte, majd orális szexre kényszerítette. Ezután harapófogóval kihúzta a nő metszőfogát. A rendőröknek azt mondta, hogy a nő fogfájásra panaszkodott. A nőnek zúzódott az álla, darabokra tört az állkapcsa. Ekkor a férfi három év nyolc hónapot kapott.

2013-ban feltételesen szabadult, és újra összeköltözött a korábban bántalmazott élettársával. Akit újra rendszeresen elvert, fadarabbal ütött, volt, hogy forró vízzel öntötte le. Az asszony végül otthagyta, a bíróság még távoltartást is elrendelt. A férfit ez nem hatotta meg tavaly januárban részegen állított be a nőhöz, akit egy egyméteres fanyéllel kezdett verni. A fanyelet később egy kábeldarabra cserélte, amivel fojtogatta is a nőt. Ezután egy kád vízbe lökte az asszonyt, akinek a fejét a víz alá nyomta. A nő nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A férfit előzetesbe rakták, ahonnan levélben próbálta hamis tanúzásra bírni a bántalmazott asszonyt. (Sonline)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.