Megkerült a menő kaliforniai étteremből zsákmányolt nagyon drága borok többsége

bűnügy
2015 január 25., 15:33
comments 23

Hogy ne csak rossz hírekről írjunk mindig. Korábban beszámoltunk arról a dermesztő bűnügyről, amikor karácsony este rablók betörtek az egyik legismertebb kaliforniai étterembe, a 3 Michelin-csillagos The French Landry-ba, és semmi mást nem vittek el, mint 40-50 üveg bort, főleg Domaine de la Romanée-Conti, illetve az amerikai Screaming Eagle palackokat, nagyjából 300 ezer dollár, azaz közel 80 millió forint értékben.

A borok megkerültek! Egy észak-karolinai borospincében találtak rájuk, az orgazda tagadta, hogy tudta volna, hogy lopott bort vásárolt. A Napa megyei sheriff elmondta, van gyanúsítottjuk, de még nem tartóztatták le, ezért többet egyelőre nem tudhatunk a bizonyára bravúros nyomozásról.

Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy gyilkosság ugyan nem volt ebben a történetben, de valamiért mégis eszembe jutott ez a Columbo-rész.

(SFGate, MTI.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.