Az utolsó gyöngyöző húsleveses tányér halk koppanása

copywriter
2015 január 26., 18:14

Nagyon szeretjük a költőket, őt is nagyon szeretjük. Szeretné eladni az étkezőasztalát. Sok erőt kívánunk az elváláshoz ;((((

"Biztos hallottál már olyanról, hogy élhető tér meg minden. Na ettől tényleg élet költözik a térbe, a rügyező tavaszt hozza a konyhába, étkezőbe.

Annyira jó, hogy kettőt is vettük belőle. Ha nem lenne belőle másik, akkor most remegne a térdem és izzadna a tenyerem, - mint amikor az első szerelmem mondta azt nekem, hogy "Én nem vagyok elég jó neked!"

Mert most is elszakít az élet olyan közös emlékektől, mint az utolsó gyöngyöző húsleveses tányér halk koppanása azon a selyem fekete lapon. Mintegy bálterem padlója.

És ezt az koronázza meg, amikor a saját kezeddel összerakod. Olyan, mint amikor a kisded először sír fel a kezedben."

Köszi, Krisztina!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.