Nem tetszik Brüsszelnek az EU-s források felhasználásának magyar terve

eu
2015 január 26., 10:14
comments 36

Bonyolultnak tartja az Európai Bizottság a 2015-2020-as uniós költségvetési ciklus forrásainak felhasználására benyújtott, egyeztetés alatt álló magyar agrár-vidékfejlesztési programot – tudta meg az agrarszektor.hu. Az EB a túl sok tervezett intézkedésre panaszkodik, ami veszélyeztetheti a későbbi végrehajtást. Lehet, hogy emiatt ki kell vennünk párat, de a lap szerint a Miniszterelnökség mérlegeli, hogy egyes új pályázatokat saját országkockázatra a program végeleges EU-s jóváhagyása előtt meghirdet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.