A szociálisan érzékeny Rogán Antal szerint csökkenteni kell a fehér kenyér árát

POLITIKA
2015 január 28., 10:25

Egyeztetett a Fidesz és a Pékszövetség a kenyéráráról. Rogán szerint csökkent a benzinár, csökkenjen a kenyér ár is. Septe József pékszövetségi elnök szerint a jelenleg költségszerkezet ezt nem teszi lehetővé. Rogán bejelentette, hogy a kereskedőláncok képviselőivel folytatják az egyeztetést, ebben a rettenetesen fontos témában. Viszont ami tényleg hír, hogy Rogánék nekimennek az albán pékségeknek, vizsgálatot kezdeményeznek a közteherfizetésükkel kapcsolatban. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.