Megijedtek a közelgő apokalipszistől: megölték a gyerekeiket, majd öngyilkosok lett

külföld
2015 január 28., 05:44
comments 63

Utah-ban még szeptemberben találtak egy halott családod a saját házukban a rendőrök. A két szülő, Benjamin és Kristi Strack mellett három tizenéves gyerekük holttestének a vizsgálata most fejeződött be, a rendőrség kedden tartott sajtótájékoztatót. Elmondták, hogy mindannyian kábítószer túladagolásban haltak meg a szülők öngyilkosok lettek a metadon-heroin keveréktől, a gyerekeket pedig a legidősebb testvér drogozta be. A család hátrahagyott búcsúleveleket, amiben leírták, hogy túlzottan féltek a közelgő végítélettől, ezért menekültek a halálba. (sfgate.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.