Megváltozik a hét utolsó napjának a neve!!4

bulvár
2015 január 28., 07:39
comments 140

Az eddigi gonosz, szürkés, unalmas vasárnap helyébe lép március tizenöttől a vidám, szeretetteli, mozgalmas

szabad vasárnap.

Legalábbis ezt vetíti előre a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős államtitkára, aki már ki is találta, hogy mit csinál a magyar ezeken a fasza szabad vasárnapokon. Az biztos, hogy fellendül a turizmus. Mi más. A magyar a vasárnap zárvatartó boltok ajtajából kifordulva a fürdők, állatkertek, wellness központok, múzeumok felé fogja venni az irányt. Merthogy a

a kormány alapvető célja az emberek életminőségének javítása, amelynek egyik fontos tényezője szerint a magasabb jövedelem, a másik, hogy minél több szabadidő álljon az emberek rendelkezésére, amelyet a családok tartalmas, közös programokkal tudnak eltölteni.

Csak aztán nehogy követeljék a fürdőkben, állatkertekben, múzeumokban, wellness központokban dolgozók is a szabad vasárnapot! Magyarország egy jobb hely lett, mert csatlakoztunk a szabad vasárnapot tartó országok kicsiny, de elit klubjába. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.