Spéder még öt százalékot lenyelt az FHB-ból

gazdaság
2015 január 28., 16:23
comments 18

Spéder Zoltán, az FHB Jelzálogbank igazgatósági elnöke vett közel hárommillió FHB-részvényt az A64 Vagyonkezelő Kft-n keresztül. Az ügylet értéke – 625-ös átlagárfolyammal számolva – 1,9 milliárd forint volt. Ezzel 19,9 százalékról 24,6 százalékra nőtt az A64 tulajdoni aránya a takarékszektort és a Magyar Postát állami segédlettel maga alá gyűrő bankban. Érdekes, az FHB árfolyama az utóbbi egy évben nem volt 650 forint alatt, ezért valószínűleg kedvezménnyel vásárolta az FHB saját részvényeit. (BÉT.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.