Testvérét gyászoló rottweiler a hét legszomorúbb videóján

ÁLLAT
2015 január 30., 15:16

A gyászoló kutyáról készült videót még január 20-án vették fel, de mostanra kezdett el terjedni az interneten. A felvételen az látható, hogy az éjszaka elhunyt testvérének testére dőlve nagyon szomorúan tekint maga elé, és még akkor sem akar eljönni onnan, amikor gazdája elszólítja.

link Forrás

A kutyák gazdája Brett Bennett, egy seattle-i férfi. A gyászoló kutya Brutus, a halott testvére pedig Hunt volt.

Brutus két éve élt gazdájával, és még soha nem látta ennyire szomorúnak. A két megmentett kutyának külön Facebook-oldala is volt, itt jelentették be Hunt halálát is. A férfi hajléktalanként él Seattleben, most olyan lakhelyre gyűjt pénzt, ahol menhelyről kihozott kutyáival élhetne együtt. Brutus mellett még három másik, menhelyről kihozott kutyája van. Az elmúlt egy évben hotelekben és terepjárójában aludt. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.