V. Ernő hurkokkal fogott el őzeket

ÁLLAT
2015 január 30., 13:45
comments 71

Lakossági bejelentés alapján a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság elfogta azt a férfit, aki Kesznyéten határában hurkokat helyezett el, amivel több őzet is elfogott. Az 51 éves V. Ernő a héten az általa korábban kihelyezett hurokkal elejtett több őzet. Az illegálisan, tiltott vadászati eszközzel és módon megölt állatot hazavitte, majd otthon feldolgozta. A házkutatáson a rendőrség több kiló vadhúst és a hurok készítéséhez szükséges fémhuzalokat foglalt le – írja a police.hu.

őzgyilkosság 05

őzgyilkosság 04

őzgyilkosság 03

őzgyilkosság 06

őzgyilkosság 01

őzgyilkosság 02

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.