Diplomás férfinak kiadó. Nőnek nem

albérlet
2015 január 31., 17:55

Nehéz elhinni, de az úr, aki 2013-ban Nőnek amúgy sem lenne jó szlogennel hirdette fantasztikus kislakását, és ezzel az év legjobbjai közé is bekerült, újra albérlőt keres.

Csak nehogy nő legyen.

A korábbi hirdetése is eszetlenül szimpatikus volt, de az igazán optimista albérlő akkor még megláthatta a fényt az alagút végén:

Férfinek kiadó. Nőnek amúgy sem lenne jó. A lakás teljesen felújított de még vannak kisebb munkák melyeket folyamatosan elvégzek.
Úgyhogy jobban fog kinézni.Hűtőt,mosógépet tehetek bele,de hát az előzőeket tönkretették.
Konyhabútor javítás alatt,most ideiglenesen egy asztalkára vannak rátéve az elektromos készülékek. Ebben az állapotában is lakható.

2015. január, az új hirdetés

Apróbb javításokat még el kell végeznem, de lakható és azonnal beköltözhető. Előszoba, szoba és egy helyiség amiben van a WC, tusoló, mosógép és a hűtőszekrény.Sok minden egyben de egy személyre nem zavaró. Olyan férfiasan tökéletes hely. Diplomás férfinek kiadó. Nőnek nem. Kérem hogy intelligens ember jelentkezzen.

Azért megmutatjuk, hogyan nézett ki a lakás akkor, és milyen most.

Köszi, Dávid!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.