A lánya megkérte, hogy fonja be a haját, ezért elvégzett egy fodrásztanfolyamot

gyerek
2015 február 04., 17:10

Greg Wickherst egyedül neveli a lányát, Izzyt, mióta elvált a feleségétől. Izzynek szép szőke hosszú haja van, és nem szereti folyton unalmas lófarokban hordani, ezért egyik nap megkérte az apját, hogy fonja be neki. Az apuka lefagyott, ő a hajformázást addig egy borotvával intézte, nem tudott mit kezdeni a lánya méteres hajtincseivel. Ilyenkor egy apa nyilvánvalóan csak egy dolgot tehet:

elmegy egy fodrásztanfolyamra.

A hároméves Lizzy és apukája (illetve Leia és Darth Vader)

Ezek a képek még a tanfolyamon készültek:

Ezek viszont már utána:

"Pillanatok alatt megtanultam a hagyományos hármasfonást, a halfarok fonást és a francia kontyot" - mondta az apa.


"Leesett az állam, hogy milyen egyszerű, ahhoz képest, hogy milyen nehéznek látszik!"

Az apuka úgy belejött, hogy már ő ad tippeket más szülőknek.


"Több anyuka is megkért már, hogy tanítsam meg őket ezekre."

Wickherst a Buzzfeed kérdésére elmondta, hogy néha nehéz egyedülálló apaként nevelni egy kislányt, de sose cserélne senkivel.


"A kedvenceim azok a pillanatok, amikor reggel felébresztettem és kiveszem az ágyból, de még annyira álmos, hogy nem bírja tartani magát, és a fejét a nyakamhoz dörgöli... Az a feltétlen szeretet és bizalom, amit ilyenkor tőle kapok mindent megér." - mondta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.