Egy másik autós is felvette a tajvani repülőkatasztrófát - ráadásul HD-ben

POLITIKA
2015 február 4., 10:40
comments 247

A Tajpejben lezuhant ATR-72 típusú utasszállító katasztrófáját nemcsak egy, de két kamera is rögzítette. A délelőtti hírekben még ez a felvétel volt látható, ám a YouTube-ra kikerült egy másik, jobb minőségű anyag is.

Feltehetően az első felvételt készítő autós mögött haladó autós vette fel a zuhanó, és egy taxit is elsodró repülőt pillanattal az előtt, hogy a folyóba csapódik.

Közben a halálos áldozatok száma 22-re emelkedett, viszont az összes túlélőt sikerült kimenteni, számol be a Guardian egy kínai forrásra hivatkozva.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt