link Forrás

Egy másik autós is felvette a tajvani repülőkatasztrófát - ráadásul HD-ben

Tbg
POLITIKA
2015 február 04., 10:40
comments 247

A Tajpejben lezuhant ATR-72 típusú utasszállító katasztrófáját nemcsak egy, de két kamera is rögzítette. A délelőtti hírekben még ez a felvétel volt látható, ám a YouTube-ra kikerült egy másik, jobb minőségű anyag is.

Feltehetően az első felvételt készítő autós mögött haladó autós vette fel a zuhanó, és egy taxit is elsodró repülőt pillanattal az előtt, hogy a folyóba csapódik.

Közben a halálos áldozatok száma 22-re emelkedett, viszont az összes túlélőt sikerült kimenteni, számol be a Guardian egy kínai forrásra hivatkozva.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.