Valami Újraélesztés: Csuja Imre Vinnie Jones szerepében

FILM
2015 február 04., 14:10
comments 49

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány legújabb reklámfilmjében egy egyszerű módszerrel segít azokon, akiknek újraélesztést kell alkalmazni: ha a pumpálását az ember a Bee Gees Stayin' Alive c. számára csinálja, nagy baj nem lehet, a popsláger üteme ugyanis nagyjából egyezik egy felnőtt ember szívritmusának ütemével.

A társadalmi üzenet eljuttatásához az alapítvány reklámfilmet készíttetett, a feladatot pedig a Valami Amerika 1-2-t rendező Herendi Gábor kapta.

Amúgy nem csináltak mást, mint fogtak egy évekkel ezelőtt készült brit reklámfilmet, és egy az egyben leforgatták Csuja Imrével és a többiekkel.

A magyar reklámfilm:

Az angol reklámfilm:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt