Valami Újraélesztés: Csuja Imre Vinnie Jones szerepében

Tbg
FILM
2015 február 04., 14:10

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány legújabb reklámfilmjében egy egyszerű módszerrel segít azokon, akiknek újraélesztést kell alkalmazni: ha a pumpálását az ember a Bee Gees Stayin' Alive c. számára csinálja, nagy baj nem lehet, a popsláger üteme ugyanis nagyjából egyezik egy felnőtt ember szívritmusának ütemével.

A társadalmi üzenet eljuttatásához az alapítvány reklámfilmet készíttetett, a feladatot pedig a Valami Amerika 1-2-t rendező Herendi Gábor kapta.

Amúgy nem csináltak mást, mint fogtak egy évekkel ezelőtt készült brit reklámfilmet, és egy az egyben leforgatták Csuja Imrével és a többiekkel.

A magyar reklámfilm:

Az angol reklámfilm:

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.