2018-ra nullszaldós költségvetést szeretne Orbán Viktor

gazdaság
2015 február 05., 08:25
comments 74

A miniszterelnök újságíróknak tartott háttérbeszélgetést, erre jutott el az Origo is. Sokkal több információ nem derül ki a cikkből, igaz az Origo megkérdezett pár elemzőt, hogyan lehetne ezt elérni, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. elnöke, Heim Péter szerint például gazdasági növekedéssel sikerülhet. Szerinte reformokra sincs szükség, mint a cikk írja, elég ha "rátérünk a merkeli útra, ami szerinte abból áll, hogy nem bolygatjuk a dolgokat, ha azok működnek, stabil a gazdaság." Korábban, amikor Orbán egyszer már kiegyensúlyozott költségvetésről beszélt a Kossuth rádióban, mi azt írtuk, hogy a 3 százalék körül alakult államháztartási hiánnyal számolva ez évi ezermilliárd forintos megszorítást jelentene.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.