https://img.444.hu/KirchnerKinaban.jpg

„Petlóleumélt és lízsélt jönnek csak!” - Hatalmasat viccelt a kis sárgákkal a Kínában tárgyaló argentin elnök

külföld
2015 február 05., 10:17
comments 30

Kínában tárgyal Cristina Fernández de Kirchnert, akinek nagyon kéne már valami apró sikerélmény, mert eléggé rosszul áll a szénája otthon

Sokkal kevesebb jó hírről tudtunk beszámolni, és azok sem mindig khmmmm vetettek jó fényt az elnök asszonyra:

Elutozott hát Kínába, tárgyalni a két ország kereskedelmi és politikai kapcsolatairól. Miután sok fiatal megjelent az egyik rendezvényén, az alábbi üzenetet sikerült posztolnia a twitterre:

„Mind a La Cámpolától jöttek? Vagy csak a petlóleumélt és lízsélt jönnek csak?”

A poén tényleg annyiból áll, hogy a kínaiaknak (amúgy igazából főleg a japánoknak) nehezére esik megkülönböztetni és helyesen kiejteni az L és az R betűket. ÓRIÁSI POÉN!!444!!!!

Hogy hívják a kínai telefonszerelőt? Nicsakki Cseng.

A La Cámpola az elnök pártjának ifjúsági tagozatát, a La Cámporát jelenti, amit mit ad isten, Kirchner asszony fia vezet.

Hogy hívják a kínai sztiptíz-táncosnőt? Fél Csecse Kinn Csüng.

Az argentin elnök később elnézést kért, és a sok stresszel magyarázta a remekbeszabott poént. A kínai média nem kommentálta az esetet, mondjuk a Twitter a biztonság kedvéért be is van tiltva az országban.

Miért gyanús a kínai horoszkóp? Mert ferde szemmel írják.

(Al Jazeera English)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.