Hólapáttal verte rokkantnyugdíjas szomszédját a jobbikos

bűnügy
2015 február 06., 09:17
comments 398

Többszörös szilánkos arccsonttörésig verte rokkantnyugdíjas szomszédját egy férfi Mosonmagyaróváron, írja a Kisalföld. Előbb hólapáttal ütötte le párszor, majd a földön fekve tovább verte.

A Kisalföld szerint a tettes az őszi önkormányzati választásokon a Jobbik jelölje volt, jelenleg pedig a párt színeiben külsős tagja az egyik önkormányzati bizottságnak.

Azon kezdtek el vitatkozni, hogy miért lapátolja a hólapátos férfi a havat a rokkantnyugdíjas háza elé, majd, miután a jobbikos fenyegetni kezdte, ő elindult háza felé, de az utolérte a hólapáttal. Végül egy harmadik szomszéd mentette meg.

Az Index szerint Manczal Szilveszternek hívják a tettes, aki sajnálja, hogy "elpattant a húr", és lemond a bizottsági tagságáról is.

(Kisalföld, Index.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.