Széles Gábor szeretettel várja Simicska Lajos újságíróit

POLITIKA
2015 február 07., 06:58
comments 327

A Magyar Hírlap és az EchoTV tulajdonosa tárt karokkal vár mindenkit, akiknek esetleg kellemetlen lenne Simicska Lajosnak dolgozni. Széles Gábor tegnap a Hír24-nek nyilatkozva kifejette, hogy szerinte csak Orbán Viktor nyerhet a médiaháborúban. A Magyar Hírlapban kaptak munkát a Magyar Nemzettől nemrég elküldött újságírók is, mint például Lovas István.

„Remélem, hogy azok a Hír TV-sek akik valamiért nem találnak a közszolálati médiák felé megfelelő utat azokon ne próbálnánk meg segiteni.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt