Kitiltották Kambodzsából a két amerikai lányt, akik Angkor templomában készítettek magukról félmeztelen képeket

külföld
2015 február 08., 11:54
comments 178

A tartományi bíróság ítélete szerint a két lány hathónapnyi, felfüggesztett börtönbüntetést kapott és 315 dollárnyi rielre is megbírságolták őket. Valamint négy évig nem léphetnek be Kambodzsa területére.

photo_camera A testvérpár egy másik képe járta be az útról a világsajtót

A 22 éves Lindsey Adams és húszéves húga, Leslie azonnali kitoloncolását is elrendelte a bíróság. Az amerikai fiatalokat pénteken vették őrizetbe, miközben félmeztelenül fényképezkedtek a világörökségi helyszínnek számító templom területén.

Kihallgatásuk során elismerték, hogy olyan képek készültek róluk, melyen hátulról ugyan, de felül meztelenül láthatóak. Elismerték, hogy hibát követtek el.

Tíz napon belül ez már a második hasonló incidens volt, akkor egy francia férfit vettek őrizetbe, mert egy másik templomban ugyan, de szintén meztelen képeket készített magáról. (ABC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.