A perverz tata befotózott egy 13 éves szoknyája alá, de a bíróság szerint ez nem baj

külföld
2015 február 09., 13:41
comments 90

Felmentette a bíróság azt a 61 éves oregoni férfit, aki egy szupermarketban befotózott egy 13 éves lány szoknyája alá.

Az ügyészek a magánszféra megsértésével és gyermekmolesztálásra való felbújtással gyanúsították, de a bíróság elfogadta védője érvelését, miszerint

a magánszféra védelmét biztosító törvények a meztelen képek készítését tiltják, vagy azt, hogy valakit olyan helyen fotózzanak, ahol elvárhatja magánszférája tiszteletben tartását.

Márpedig védence közösségi térben - a szupermarket - fotózta a lányt, akin volt bugyi, tehát nem volt meztelen.

A bíróságot nem hatotta meg az ügyész érvelése, hogy bár a lány valóban közösségi térben tartózkodott, mégiscsak elvárhatta volna, hogy nem fog egy perverz tata kamerát dugni a szoknyája alá. A bíró elutasította a gyerekpornográfia vádját is, mert a lány éppen semmilyen szexuális aktusnak nem volt részese sorban állás közben. (Via The Daily Dot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.