A nők több szexet akarnak

SZEX
2015 február 11., 18:22

Heti két-három, orgazmust is tutira hozó szex kellene a nőknek. Egy friss szex-kutatásból most sokminden kiderül!

Hol szexelnének szívesen a nők?

A HVG.hu arról ír, hogy egy friss magyar felmérés szerint a 18–49 éves kor közötti nők többsége nem az ágyban szeret(ne) szeretkezni. A toplistás helyszínek a padló, a zuhany, az autó, és a természet. A közpark viszont nem túl vonzó terep, itt nem tudunk ellazulni. Pedig a nők szívesen „lazulnának”. Tízből hat nő hetente egyszer szexel, de a megkérdezettek közel fele többre vágyik. Azoknak a húsz százaléka is többször szeretne összebújni, akik hetente többször élnek szexuális életet. A pszichológus szerint a gyakori (heti 2-3 alkalmas), kielégülést okozó szex lenne a tökéletes. Tessék: itt vannak a szexéhes nők.

És mi a helyzet az orgazmussal?

A válaszadók 6 százaléka még sosem élt át orgazmust, ami vagy azt jelenti, hogy a magyar férfiak jó szeretők, vagy azt, hogy a nők kicsit csaltak a válaszadásnál, mert a nemzetközi tapasztalat azt a szomorú képet adja, hogy négyből egy nőnek gondjai vannak a csúcs elérésével. Hétből egy nő ugyanakkor a felmérés szerint úgy érzi, nehezen jut el a csúcsig és minden második nő színlelte már, hogy elélvez, miközben erről szó sem volt.

Mivel az orgazmus a nőknél tanult folyamat, amihez nyitottságra, kommunikációra és tapasztalatra van szükség emiatt lehet az is, hogy a 40–49 éves nők kimutathatóan nagyobb arányban képesek az orgazmusra, mint a 20 év körüliek.

A cikk leszögezi, az okos nők kevésbé élvezik a szexet. Ezzel a megállapítással, ebben a formában komoly vitába szállnánk. Szerintünk sokkal inkább arról van szó, hogy

a tudatosabb, tanult nők azért lehetnek többen elégedetlenebbek a szexuális életükkel, mert magasabbak az elvárásaik, például nem akarnak orgazmust színlelni, hogy a partnerüknek (!) jó legyen,

tehát magasabbra teszik az ágyban a lécet, mint az iskolázatlanabbaknak. Ez nem a "karrierizmus átka". Írtunk már róla, hogy sajnos a nők (de a férfiak) jó része még ma is döbbenetesen kevéssé ismeri saját és partnere testét. Nem meglepő, ha sokak szexuális élete alaposan megsínyli ezt. Igenis fontos tehát, hogy bátran legyenek elvárásaink és így végül mindenki számára élvezetes legyen a szex. Nagy hiba lenne lebeszélni magunkat erről. A mindkét fél számára kielégítő szexxel csak nyerhetünk.

A megkérdezettek szerint a nők orgazmusához egyébként jó irány a mellbimbó simogatás és nyalogatás, a nemi szervek izgatása, a nyak csókolgatása, de a belső comb és a fenék, sőt a fül izgatása is jó irány.

További tippek a nők csúcsra jutásához, és egyéb érdekességek a hvg.hu cikkében.

További nőkkel kapcsolatos híreket, érdekességeket találsz a feminfo facebook oldalán. Tetszik?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.