Az RTL híradó egyik alapítója a Hírtévé új szakmai vezetője

politika
2015 február 12., 06:00
comments 59

Az RTL híradójának egyik alapító szerkesztőjét, a Napi Magyarország, majd a lap és a Magyar Nemzet összeolvadása után a Magyar Nezmet egykori főszerkesztőhelyettesét nevezte ki a Hírtévé szakmai igazgatójának Simicska Lajos.

A Hírtévénél arra számítanak, hogy Tarr vezetésével a kormánnyal szemben kritikusabb anyagok készülhetnek majd a hírtelevízióban.

Tarr a Szabad Európa Rádió magyar adásánál kezdte pályáját. 1994-től a Magyar Televízió szerkesztő-riportere volt, 1997-től az újonnan induló RTL Klub Híradójának felelős szerkesztője.

Az első Orbán-kormány idején, 1999-ben az akkor Simicska tulajdonába került Napi Magyarország, majd a később felvásárolt és a Napi Magyarország szerkesztőségével egybeolvasztott Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese volt. 2001-es távozása után 2002-től az újonnan alapított Inforádió főszerkesztője volt. (Via Népszava)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.