0,08 kg kokaint fogtak

bűnügy
2015 február 13., 10:04
comments 32

kokain

A rendőrség kábítószer-kereskedelem miatt lekapcsolt két férfit a dunaújvárosi Ruhagyári út egyik parkolójában. A halászteleki Sz. Zsolt (36) éppen kábítószergyanús anyagot adott át N. Istvánnak (49) továbbértékesítse. A kocsiból, a ruhákból és a házkutatáson 80 gramm kokain került elő. A Drogfutár című sorozatunkban mutattuk be egy Latin-AMerikában kokaint csempésző magyar férfi börtönéveinek részleteit – ebből kiderül, hogy csinálják ezt a profik. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.