Szingli hordák, vigyázzatok: harmadszor is elvált Mikola István

életmód
2015 február 13., 08:55

Szerda óta nem egy házaspár a Külügyminisztérium biztonságpolitikai és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkára és Fülemen Róza. A volt feleség a Blikknek azt mondta: „Nagy kő esett le a szívemről, de az igazi meccs csak most következik.” Ezzel valószínűleg a vagyonmegosztásra gondolt.

Mikola István azzal lett híres, hogy a Fidesz 2006-os választási kampányában szingli hordák veszélyével riogatott. Most a saját érdekében remélem, hogy nem lett igaza, és nem áll közéjük.

photo_camera Fotó: Burger Zsolt / KKM

A 68 éves Mikolának egyébként nem ezek élete napjai: nemrég devizahitel miatt csapott le végrehajtó rá, mert egy családtagja hitelére vállalt kezességet, ez okozott neki kb. 18 milliós problémát.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.