Drog és őz

Tbg
bűnügy
2015 február 14., 10:04
comments 37

Volt a Becknek egy nagyon jó száma az amerikai zenecsatornáról, az MTV-ről, az volt a címe, hogy MTV Makes Me Want to Smoke Crack, azaz Az MTV crackszívásra csábít.

photo_camera Forrás: Police.hu
photo_camera Forrás: Police.hu

 

Én lassan így vagyok a Police.hu-val is, most a következő esetről számoltak be:

A szabolcsi nyomozók 2015. február 13-án hajnalban Nagydoboson fogtak el két férfit, akiknek gépkocsijából kb. 40 gramm kábítószergyanús anyagot és egy őztetemet foglaltak le.

Mint arról a két férfi beszámolt, a cuccot az útszélén találták holtan, ezért berakták a csomagtartóba, hogy "megfőzik", ahol már tartottak egy másféle cuccot is. Sajnos utóbbi mibenlétét a hír nem részletezi, mindenesetre fehér porról van szó.

Eljárás indult:

  • Kábszi birtoklása miatt
  • Lopás vétsége miatt (az őztetem nem közpréda)
  • Kapatos állapotban történt járművezetés miatt.

(Azt ismeritek, hogy két eljárás elindul a sivatagban, mire az egyik....?)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.