Az MSZP is megpróbálta megsimicskáztatni a kormányt

Tbg
politika
2015 február 16., 13:52
comments 87

A szocialista Bangóné Borbély Ildikó próbálta meg az Országgyűlésben kijátszani a gecikártyát, ráadásul nem is akárhogy: Simicskától egy lépésből eljutott a gyermekétkeztetésig.

A következő interpellációval bombázta Lázár Jánost:

Mikor lesz a szobatársból cellatárs? Avagy meddig lopják tovább az országot ahelyett, hogy megoldanák a gyermekek étkeztetését?

Lázár nem sok energiát ölt bele válaszába, hiszen az elmúltnyolcévezés  most is működött: Mint mondta, különös és az MSZP politikai éleslátásáról tanúskodik, hogy korábban Simicska Lajos miatt támadták Orbán Viktort, most pedig Simicska Lajost felhasználva támadják Orbán Viktort.

Lázár azt sem érti, hogy ha az MSZP-nek eddig ennyi baja volt Simicskával, akkor most miért nem annak örülnek, az oligarcha kiesett a pikszisből. Majd hozzátette még, az MSZP-nek inkább a saját háza táján kéne söprögetni, például beszámolhatna arról, hogyan működött Puch László hátországa.

(Puch László volt korábban az az MSZP-nél, ami korábban Simicska Lajos a Fidesznél.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.