Gyönyörű, egészséges patkányt videózott olvasónk a Bajcsy-Zsilinszky úti Coopban

Az Ó utca és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán (világörökségi területen!) található az a Coop élelmiszerbolt, amelynek kirakatát olvasónk szerda este megörökítette:

És a bizonyító erejű cuki videó:

"Én lennék az első, aki sikítva futnia ki, ha itt lenne egy patkány – mondta kérdésünkre a bolt üzletvezetője, amikor elmeséltük neki, ki garázdálkodik az Unicumos üvegek között, a téliszalámi alatt. – Állandóan jön az ellenőrzés. Nem engedünk be semmit, még egeret sem. Még csótányt sem" – mondta az üzletvezető, aki szerint havonta van patkányirtás a boltban.

A tulajdonost is elértük, ő nem emlékszik, mikor irtottak utoljára, és azt mondta, ő is csak a számlák alapján tudja ellenőrizni, mikor járt irtócsapat az üzletben. A számlákból úgy tűnik, idén már egyszer járt.

"Nem tudom, mit lehetne tenni azon kívül, hogy irtatja az ember. Sajnos én is azt tapasztalom, hogy az utóbbi tíz évben elszaporodtak a patkányok Budapesten. Hiába irtjuk ki, bejön megint. A csatornákban lakik" – mondta az üzletvezető.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.