nyugdijaspanasz@kdnp.hu

POLITIKA
2015 február 19., 13:33

Konzultációt indít a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) a nyugdíjasokat gyakran megtévesztő termékbemutatók ügyében.

Rétvári Bence, az MTI által kisebbik kormánypártnak nevezett szervezet alelnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón elmondta: a nyugdíjas szervezetek mellett a fogyasztóvédelmi és egyéb állami hatóságokkal is egyeztetnek, ugyanis egyre több panasz érkezik ebben a témában. Ha szükséges, jogszabály-módosítással, illetve a hatóságok fokozott fellépésével megoldást szeretnének találni a problémára - közölte.

A jelzéseket a

nyugdijaspanasz@kdnp.hu

címen és postán is várják az érintettekről.

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője szerint a tájékozatlanság és jóhiszeműség gyakran áldozattá teszi az idős embereket, akik védelmet igényelnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.