Állítólag megvan a görög megállapodás

gazdaság
2015 február 20., 16:47
comments 26

Legalábbis a Bloombergnek ezt mondta egy magát megnevezni nem kívánó magas rangú görög politikus. Ez megerősítette a Financial Times riporterének egy magát megnevezni szintén nem kívánó, szintén magas rangú európai pénzügyminiszter: eszerint a szövegben már megállapodtak a döntést előkészítő egyeztetéseken, és most prezentálják azt a teljes eurócsoportnak.

Az eddig kiszivárgó információk alapján úgy tűnik, hogy még nincs meg a megállapodás minden részletre kiterjedően, de jól haladnak a dolgok, mert mindkét fél hajlandó volt engedni – ami nagy áttörés az eddigi patthelyzethez képest.

photo_camera Yanis Varoufakis görög pénzügyminiszter (AFP PHOTO /JOHN THYS)

Sajnos viszont úgy tűnik, hogy nem igaz a történet a véletlenül felcserélt levelekről, legalábbis a görög pénzügyminiszter tagadta ezt Twitteren.

Addig is a görög helyzet rajongóinak itt van néhány link:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.