Listázás, schifferkedés, skandallumcunami Veszprémütt

Indul a buli Veszprémben: a Jobbik vádolja azzal a Fideszt, hogy listázza a szavazókat. (Micsoda meglepetés!) Aztán Fodor Gábor vádolja azzal Schiffer Andrást, hogy a Fideszesek szekerét tolja, miközben egy malomban őröl velük, de még alighanem arra a malomra is ő maga hajtja a vizet vagy micsoda.

Az első eset lényege: az 51. szavazókör választási bizottságának jobbikos tagja, Számfira Balázs szerint a bizottságának fideszes tagja kockás füzetbe jegyzetelte magának, ki jelent meg az urnbáknál. A bizottság fölszólította, hogy fejezze be a jegyzetelés, majd határozatot hoztak arról, hogy a fideszes tagot elküldik.

A második eset (ha lehet, még skandallumabb skandallum): Fodor Gábor Facebook-oldalán facebookolt ki egy fotót, amelyet eredetileg a Veszprém és Kész Facebook-csoport facebookolt ki, és amelyen egy Schiffer Andrásra megszólalásig hasonlító alak homályoskodik, állítólag a Fidesz választási főhadiszállásán, a már nevében is kínos SéfKrajcár étteremben. A következtetés: Schiffer az Orbán-rezsim kiszolgálója, satöbbi.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.