Navracsics: A Fidesznek új stratégia kell

POLITIKA
2015 február 22., 20:11
comments 179

A HírTV szólaltatta meg az uniós biztost, aki szerint váratlan a veszprémi eredmény és a Fidesznek el kell gondolkodnia a történteken. A pártban arra számítottak, hogy kisebb előnnyel ugyan, de behúzzák a tavaly éppen Navracsics által simán hozott körzetet.

A veszprémiek megtették, amit az ország megkövetelt, megszűnt a Fidesz-KDNP kétharmados kormányzása a parlamentben - jelentette ki az időközi választás győztese, Kész Zoltán vasárnapi veszprémi sajtótájékoztatóján. Kész szerint Veszprém eddig a királynék városaként volt ismert, mostantól " a józan ész városa".

Új társadalmi együttműködés példája volt a veszprémi választás - jelentette ki az MSZP elnöke vasárnap késő este, arra utalva, hogy a baloldali pártok által támogatott független jelölt, Kész Zoltán nyerte a voksolást.

Tóbiás József a veszprémi időközi országgyűlési képviselő-választás eredményét értékelve azt mondta, bebizonyosodott, hogy az MSZP kész és képes együttműködni a helyi civil társadalommal.

"A magukba zárkózó pártok" vereségre vannak ítélve, így járt a Fidesz ezen a választáson."

Hangsúlyozta: ez a győzelem az MSZP támogatása nélkül nem lett volna lehetséges.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.