A belvárosi Fidesz kommunikációs stratégiáját egyszer még tanítani fogják

POLITIKA
2015 február 23., 16:27
comments 74

Vegyük sorra a történéseket az elmúlt 24 órából:

1) A rendőrség megszüntette a nyomozást a belvárosi ingatlanügyekben

Vasárnap délelőtt derült ki, hogy Juhász Péter ismeretlen tettes ellen tett feljelentésének, amit hűtlen kezelés miatt tett a belvárosi ingatlanvagyon értékesítése ügyében, visszadobta a rendőrség. Teljesen rejtélyes okokra hivatkozva, azt állítván, hogy azért volt minden rendben az érintett ingatlan ügyében, mert ott pályáztatás zajlott, miközben még az önkormányzat szerint sem volt pályáztatás.

2) Belvárosi önkormányzat: A Juhász Péter által indított médiahadjáratról újra és újra bebizonyosodik, hogy annak minden állomása hazugság

Adta ki a közleményt a belvárosi önkormányzat. Egyben azt is bejelentették, hogy az Együtt társelnökét hamis vád miatt is feljelentjük, bíróság előtt kell felelnie rágalmai miatt.

3) Juhász megírja, hogy őt nem is jelentheti fel a Fidesz, sem a belvárosi önkormányzat, mivel ismeretlen tettes ellen tett feljelentést

Az Együtt politikusa Facebookon írt erről hétfő napközben.

4) A Belvárosi önkormányzat gyakorlatilag kiadja újra tegnapi közleményét, csak kihagyják belőle a feljelentős részt

Ezt hétfő délután kaptuk meg, változtatás nélkül közöljük:

Juhász Péter feljelentéseit sorra utasítják vissza a hivatalos szervek, legutóbb a Nemzeti Nyomozóiroda. Sorra derül ki minden általa felhozott váddal kapcsolatban, hogy azoknak nem volt valóságalapja. Mindez azt bizonyítja, hogy a képviselő megpróbálja megtéveszteni a közvéleményt, miközben az igazság az, hogy Juhász tájékozatlan, és csak ügyeket próbál kreálni. Annak ellenére, hogy az összes általa felhozott vádat megcáfolták az illetékes szervek, ő továbbra sem hajlandó felhagyni a belvárosi önkormányzat rágalmazásával. Juhász Péter saját véleményét próbálja ráerőltetni az emberekre. Innentől kezdve felvetődik a kérdés: komolyan lehet-e venni a képviselő állításait.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.