A XIII. kerületben is megszűnt a tűcsereprogram

Budapest
2015 február 24., 17:35
comments 98

A Drogprevenciós Alapítvány bejelentette, hogy ma megszűnt az 1995 óta működő tűcsereprogramja a szocialista vezetésű kerületben. A Kék Pont Alapítvány szintén bezáratott tűcsereprogramjával együtt ez adta a magyarországi steril tűforgalom 55 százalékát. A Drogprevenciós Alapítvány új helyszínen, a Csángó utcában kezdi újra az ellátást, egyelőre tűcsere nélkül – írja Sárosi Péter a TASZ-tól, aki szerint katasztrófális járványügyi helyzet van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.