Az ember, akinek fogalma sincs, hogy működik a pina

Idaho, mondja Vito Barbieri.Via Idaho Reporter

Komoly vita zajlott hétfőn az idahói törvényhozás alsóházának egyik bizottságában. A képviselők Dr. Julie Madsent faggatták, aki az ellen a törvény ellen szólalt fel, amellyel megtiltanák, hogy az orvosok távsegítségként abortusztablettát írhassanak fel.

A bizottság egyik tagja, a 63 éves, jogász végzettségű Vito Barbieri kompromisszumos javaslattal állt elő. Az ő fő problémája a távsegítséggel, hogy az orvos úgy kevésbé tudja diagnosztizálni, pláne megvizsgálni a pácienst.

Mi volna, ha a távreceptre váró nők lenyelnének egy apró kamerát, amivel az orvos aztán megvizsgálhatná vaginájukat, kérdezte.

Barbieri mentségére legyen mondva, hogy republikánus. Simán elképzelhető, hogy egyszerűen tényleg nincs fogalma a nemi szervekről - vagy az emésztésről -, így sejtése sem lehetett róla, hogy a két nagy rendszer, a reprodukciós és az emésztő között nincs közvetlen átjárás.

Még akkor sem, ha a jogi diplomája megszerzéséig pár biológiaórán azért részt kellett vennie. Még akkor sem, ha amúgy egy terhességi sagélyközpont igazgatótanácsának is tagja.

Mindenesetre máris elérte, hogy az övé legyen a világ egyik legviccesebb Wikipedia-szócikke, amin megrázóan kevés életrajzi információ után egyből a száj és a vagina kapcsolatáról szóló nézetei következnek, önálló fejezetben. (Via The Daily Dot)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.