Keresik ezt a lányt, aki elrabolta a négy hónapos gyerekét

2015 február 24., kedd 21:49
91

A fiatalkorú Gáspár Evelin Blanka hétfőn 13 óra körül megjelent a szüleinél egy VII. kerületi lakásban, ahol az illetékes gyámhatóság elhelyezte a gyerekét. Mint mondta, vásárolni akarta vinni a négy hónapos gyereket, akit szintén Gáspár Evelin Blankának hívnak. Ezután az édesapja felügyeletével egy VIII. kerületi, Kerepesi úti bevásárlóközpontba mentek, ahonnan Gáspár Evelin Blanka a gyerekével, az őket felügyelő édesapját megtévesztve, elszökött. A rendőrség nem találha őket, ezért Gáspár Evelin Blanka ellen elfogatóparancsot adott ki, és a gyerekére személykörözést rendelt el.

gáspár evelin

Gáspár Evelin Blanka kb. 150-160 centi magas, a testalkata erős, szeme barna, haja barna, középhosszú. Eltűnésekor világoskék farmert, fekete, térdig érő bőrcsizmát, vajszínű alapon kék kockás mintás felsőt, szürke pulóvert és vajszínű alapon fekete kockás mintás kabátot viselt. Gyereke rózsaszín kezeslábast, nadrágot, kapucnis felsőt és sapkát viselt. A füleiben egy-egy, fülbelövésnél használatos, orvosi fémből készült, pont formájú fülbevalót viselt. Aki látta őket, keresse a rendőrséget.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt