Keresik ezt a lányt, aki elrabolta a négy hónapos gyerekét

bűnügy
2015 február 24., 21:49
comments 90

A fiatalkorú Gáspár Evelin Blanka hétfőn 13 óra körül megjelent a szüleinél egy VII. kerületi lakásban, ahol az illetékes gyámhatóság elhelyezte a gyerekét. Mint mondta, vásárolni akarta vinni a négy hónapos gyereket, akit szintén Gáspár Evelin Blankának hívnak. Ezután az édesapja felügyeletével egy VIII. kerületi, Kerepesi úti bevásárlóközpontba mentek, ahonnan Gáspár Evelin Blanka a gyerekével, az őket felügyelő édesapját megtévesztve, elszökött. A rendőrség nem találha őket, ezért Gáspár Evelin Blanka ellen elfogatóparancsot adott ki, és a gyerekére személykörözést rendelt el.

gáspár evelin

Gáspár Evelin Blanka kb. 150-160 centi magas, a testalkata erős, szeme barna, haja barna, középhosszú. Eltűnésekor világoskék farmert, fekete, térdig érő bőrcsizmát, vajszínű alapon kék kockás mintás felsőt, szürke pulóvert és vajszínű alapon fekete kockás mintás kabátot viselt. Gyereke rózsaszín kezeslábast, nadrágot, kapucnis felsőt és sapkát viselt. A füleiben egy-egy, fülbelövésnél használatos, orvosi fémből készült, pont formájú fülbevalót viselt. Aki látta őket, keresse a rendőrséget.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.