Kim Kardashian állítólag évi százezer dollárt fizet valakinek, hogy utógondozza a szelfijeit

kultúra
2015 február 25., 15:20
comments 50

Az OK! magazin jött elő a sztorival, hogy Kanye Westné meglehetősen komolyan veszi, mi kerülhet ki róla Instagramjára. Ami amúgy teljesen érthető is, mivel közel 27 millió követője van, ráadásul épp idén fog szelfikönyvet kiadni, amiben 352 oldalon keresztül lesznek szelfik.

#FBF POTUS

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Arról már sok cikk megjelent korábban, hogy a Kardashian-házaspár folyamatosan retusálgatja meg alakítja a magukról készített fotókat,de ezt a házaspár mindvégig tagadta. Most viszont egy forrás előállt a sztorival, hogy Kim régebben mindig egy barátját kérte meg, hogy segítsen effektezni a képeket, de ez rendre több órát vett igénybe, ezért inkább felvett végül valakit, aki a nap 24 órájában riasztható. A munkaköri feladatok közé bekerült az is, hogy a fotó előzményeinek minden nyomát el kell mindig tüntetni. (Business Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.