A bosszúpornóoldalt működtető seggfej eltüntetné a Google-ról a saját képeit és a róla szóló híreket

bűnügy
2015 február 26., 10:30
comments 82

Joggal pályázik a "világ legnagyobb álszent seggfeje" címre Craig Brittain, az IsAnybodyDown? nevű bosszúpornó oldal alapítója. Először ugye lehetővé tette, hogy sok hozzá hasonló barom meztelen képeket és videókat töltsön fel az oldalra, hogy ex-barátnőiket megalázzák. De nagylelkű módon darabonként 200-500 dollárért leszedte az áldozatok képeit. Most viszont azt szeretné, hogy a Google szedje ki a találati listájából az őt elmarasztaló amerikai hatósági döntésről hírt adó linkeket, és persze a saját magánfotóit. (TheVerge.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.